Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de levering, de betaling of ruilen / retourneren? Het antwoord op je vraag staat hier vast bij.
Heb je een andere vraag of zie je het antwoord toch niet? Je kunt ons per mail bereiken op info@mary5.nl, via WhatsApp op 0642061599 of met het contactformulier.

Levering

Aan welke landen leveren jullie?

In principe alleen Nederland en België. Woon je hier buiten? Neem dan contact op. Misschien kunnen we je favoriete items toch bij je krijgen.

Wat zijn de verzendkosten?

Woon je in Nederland of België en heb je minder dan € 50 besteed? Dan zijn de verzendkosten € 3,95.

Woon je in Nederland of België en heb je € 50 euro of meer besteed? Dan is de verzending gratis.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar deze is niet compleet. En nu?

Het komt een enkele keer voor dat alles niet in één pakket past en dat we daarom twee (of meer) pakketjes versturen. Of misschien is een item niet op voorraad en wordt deze nagezonden. Hopelijk ontvang je snel deel 2.

Je kunt sowieso contact opnemen en dan zoeken we uit of het om een bestelling in meer delen gaat, of er iets anders aan de hand is.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb ontvangen?

Als je voor 16:00 uur besteld hebt, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog opgestuurd. Houd rekening met 1-2 dagen verzendtijd (zondag en maandag tellen niet mee, want dan wordt er geen post bezorgd). Iets langer, bijvoorbeeld 3 dagen, komt ook nog wel voor. Als het veel langer duurt, dan zou dat wel gek zijn. Neem dan alsjeblieft contact op.

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

We proberen zo veel mogelijk bestellingen per briefpost te verzenden. Voordeel daarvan is dat we de verzendkosten op die manier laag houden. Nadeel is dat je je bestelling niet kan checken met  Track & Trace.

Past je bestelling niet in de envelop? Dan sturen we het op met de pakketpost. We maken gebruik van PostNL en DHL. In dat geval is er wel een Track & Trace code. Die sturen we niet standaard op, maar kan je natuurlijk we bij ons opvragen.

Betaling

Welke betaalopties hebben jullie?

Op dit moment kan je bij ons snel, eenvoudig en veilig betalen met iDeal en Bancontact (Mister Cash). Wil je op een andere manier betalen? Neem dan contact op en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Kan ik ook met cadeaukaarten betalen?

Nu nog niet, maar we zijn wel bezig met evalueren of en zo ja, welke kaarten we willen accepteren. Als je nog goede ideeën hebt, dan zijn die natuurlijk altijd welkom.

De online betaling liep niet zo soepel. Hoe weet ik zeker dat ik betaald heb?

Als er geld van je rekening is afgeschreven dan heb je betaald en zou er van ons een bevestiging in je mailbox moeten zitten. Zit die daar niet in en ook niet in je spambox? Dan horen we graag van je.

Is er niets afgeschreven, dan heb je ook niet betaald en kan je de bestelling nog een keertje doen.

Mocht er nog iets over de betaling niet duidelijk zijn, dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen.

Ruilen en retourneren

Ik wil iets ruilen of retourneren. Mag dat zomaar?

Ja hoor, daar werken we er graag aan mee. Er zijn wel twee voorwaarden:

  1. Items uit de koopjeshoek (in sale) kan je niet ruilen of retourneren.
  2. Als omruil en retourtermijn hanteren we 14 dagen.

Dat is dan fijn. En nu?

Om iets om te ruilen, kan je het beste eerst contact opnemen. Vermeld daarbij je bestelnummer, de reden waarom je het wilt omruilen en natuurlijk welk item je wel graag wilt hebben.

Retourneren kan zonder contact. Stuur het item en de orderbevestiging terug naar het retouradres. Het is wel van belang dat je op de orderbevestiging (1) de reden van retourneren en (2) je bankrekeningnummer en begunstigde aangeeft. Na ontvangst, boeken wij het aankoopbedrag terug naar je rekening. Alleen de kosten voor retourneren komen voor je rekening.

Waar kan ik mijn bestelling naar terugsturen?

Het ruil- en retouradres is:

Mary5
Eikenlaan 102
3319 SG  DORDRECHT

Oké, ik heb het teruggestuurd. Nu dan maar wachten?

Klopt 🙂

En wanneer we je terugzending hebben ontvangen, gaan we voor het retourneren over op de terugbetaling van je kosten. Nadat we het bedrag hebben overgemaakt, ontvang je een mailtje met daarin de bevestiging dat we je teruggestuurde item hebben ontvangen en het geld hebben teruggeboekt.

Voor het ruilen sturen we na ontvangst van je terugzending gelijk het nieuwe item op. Hierover wordt je ook per e-mail van op de hoogte gehouden.